Find en personlig træner

Personlig træning til dig!

Find en dygtig personlig træner i vores database af trænere og køb dit træningsforløb af den træner, som passer til dine ønsker. Find også kostplaner, træningsprogrammer og online forløb, der fokuserer på det du vil forbedre. 

Find produkter

Online træning

Online træningsprogrammer og træningsforløb er blevet mere populære de senere år. Se sortimentet af gode online træningsforløb samt mulighederne for arbejdet med en personlig træner online. 

Find online træning
Online træningsforløb hos en personlig træner

Er personlig træning pengene værd?

Hvis du er seriøs med dit mål og vil have en professionel til at hjælpe dig, så er personlig træning en rigtig god hjælp. Du ved formentligt hvad du gerne vil opnå, om det er et vægttab på 10 kg. Eller drømmen om at være Danmarks Mester i 5km løb. En personlig træner ved hvad der skal til for at tage dig fra dit nuværende niveau, og løfte dig op til din målsætning.

En dygtig personlig træner har erfaringer med det du gerne vil opnå, så er du det mindste i tvivl om hvad det kræver, for at nå dit mål indenfor en tidsbestemt periode? Så find en personlig træner der kan hjælpe og guide dig frem, til du opnår det ultimative mål.

Find en træner til dit behov

Personlig træning er de senere år blevet mere og mere populært. Der bliver hvert år uddannet flere nye personlige trænere og det kan gøre det sværere for personer der søger en personlig træner, at finde den der passer bedst til deres personlige ønsker og behov. WeFit.dk hjælper dig igennem denne proces nemmere og mere overskueligt.

Personlig træner

 

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er en person der er uddannet i kroppens anatomi, effektiv træning, træningspraksis, træningsfysiologi, træningsteori og meget andet vedr. træning og planlægningen af et træningsprogram.

En personlig træner kan have forskellige baggrunde, nogle kommer fra sportens verden som tidligere elitesportsudøver, andre har måske en uddannelse som Fysioterapeut, massør eller lign. Og nogle tredje har mange års erfaring med træning og er senere blevet uddannet som personlig træner. Dette er meget forskelligt. Hvad de har tilfælles, er at de alle ved en masse teoretisk og praktisk omkring træning, træningsanbefalinger og hvordan de udnytter dit potentiale bedst muligt så du kan opnå dine træningsmål.

En personlig træner kan også have specifikke idrætsområder med større ekspertise end andre. Dyrker du Triathlon eller Ironman kan det være gavnligt at søge en personlig træner med denne erfaring og ekspertise, ligesom det kan hvis du bodybuilder, løber eller cykler.

Hvem har gavn af en personlig træner? 

Der er mange grunde til at søge hjælp og vejledning hos en personlig træner, måske vil du gerne tabe dig, opbygge muskelmasse via styrketræning, opnå et specifikt mål med din træning, deltage ved et stort stævne/løb eller blive Danmarks mester i en specifik sportsgren.

Afhængigt af dit niveau og dine mål kan der være forskellige grunde til at du søger en træner der kan hjælpe dig i din sportsgren.

Den største grund til at benytte en personlig træner er, at de har en masse viden og erfaring med det du prøver at opnå. Det er derfor en guldgrube af viden man kan åbne op for, hvis man finder en dygtig personlig træner til at guide en til at opnå sit mål.

Kom i gang med et gratis træningsprogram

Start med et af vores gratis faste træningsprogrammer, hvis du er i tvivl om du har brug for en personlig træner. Vi har lavet træningsprogrammer til løb, cykling og styrketræning, som du kan få gavn af som begynder. 

Hvad tilbyder en personlig træner?

De forskellige trænere kan også tilbyde mange forskellige løsninger og produkter, men de mest benyttede tilbud er ofte:

Du kan bruge en personlig træner blot som en sparringspartner, hvis du selv har en del viden omkring træning og kun ønsker at han skal komme med gode råd og vejledning til hvordan du hæver dit sportslige niveau endnu mere. Du kan også bruge en personlig træner til at skræddersy et helt træningsforløb til dig, hvor du både får optimeret din kost og får lagt en træningsprogram der gør at du formtopper på det rigtige tidspunkt, og når det mål du har sat med din træning.

Få testet din fysik og dit kondital

At bruge en personlig træner, til at foretage tests løbende er en rigtig god ting. Er du for eksempel cykelrytter eller Triatlet, kan det være gavnligt at få taget en FTP test både før dit træningsprogram starter, men også løbende i dit træningsprogram, så du ved hvor mange watt du træder på cyklen, men også hvor meget du udvikler dig.

Styrketræner du eller er Bodybuilder, kan det i stedet være gavnligt med styrketest fokuseret på de muskelgrupper du vil arbejde med, eller som en hel styrketest.

Ud fra en test kan du få lagt et træningsprogram, der tager udgangspunkt i dit nuværende niveau, og dette træningsprogram kan din personlige træner så løbende rette i hvis du er foran eller bagud ift. Det mål i, i fællesskab har sat for din træning.

Hvordan finder jeg en dygtig personlig træner?

Nå du skal finde en dygtig personlig træner der passer til dine personlige ønsker og behov, så er det vigtigt du først sætter nogle kriterier og egenskaber op du søger. Hvad skal træneren kunne af specialer?

Der findes mange specialer og derfor er det også vigtigt du har gjort dig nogle tanker inden du leder efter en træner, ellers kan processen blive meget uoverskuelig.

Når du har fundet de første kriterier, så kan du med fordel lave en kort målsætning til hvis du gerne vil opnå, så dig og din personlige træner har en mulighed for at finde ud af hvad målet er med træningen, og hvornår du skal nå dette mål.

Når du så skal til at finde den rigtige personlige træner, så er der forskellige måder at gribe det an på. De fleste fitness centre har personlige trænere tilknyttet, som man kan snakke med, men det er ikke altid at disse trænere tilbyder det du søger. Der findes også mange selvstændige personlige trænere og sikkert også i dit nærområde, som du kan snakke med. Hos Wefit.dk kan vi også hjælpe dig med at finde den rette personlige træner, søg i vores database over trænere i dit nærområde med de kompetencer du skal bruge, eller skriv til os hvad du søger, så hjælper vi dig igennem processen.

Der findes rigtig mange forskellige trænere det kan derfor være svært at vælge den rigtige, men det er det vi er specialister i, så lad os endelig hjælpe dig som vi har hjulpet andre igennem denne proces.

Hvad koster personlig træning?

Prisen på en personlig træner varierer alt efter hvad du søger, samt hvilke uddannelse, erfaringer og ekspertiser træneren har. Prisen kan også afhænge meget af hvad du forventer og har af krav til træningsforløbet, ønsker du blot et par timers sparring er det selvfølgelig billigere end et fuldblods personligt træningsprogram.

De fleste personlige trænere tilbyder dog timepriser der ligger i spændet mellem 400-1000 kr. i timen afhængigt af træningsforløbets varighed og timer pr. uge.

Online personlig træning

De senere år er nogle personlige trænere også begyndt at tilbyde online træningsforløb og andre online produkter, som gør det muligt ikke blot at få vejledning hos en lokal personlig træner, men søge de bedste i hele landet eller hele verden. Et online forløb med personlig træner har den fordel at det ofte er billigere en fysisk tilstedeværelse. Det kan dog have nogle begrænsninger i at træneren ikke kan deltage i dine træningspas og motivere eller hjælpe dig, som man kan ved fysisk tilstedeværelse.

Et online træningsforløb kan være noget for dig, hvis du allerede kender en del til træning og ikke har behov for en personlig træner der deltager i dine træningspas, men du måske blot ønsker et træningsprogram og en kostplan du kan følge og som er skræddersyet til dine behov.

Der kan være meget forskel på hvad et online forløb består af, så husk inden du køber et online træningsforløb at undersøge nærmer hvad der er i forløbet, er det korrespondance med en personlig træner over SMS og e-mail eller ingen korrespondance overhovedet? Bliver du tilbudt et personligt træningsforløb eller en ”skabelon” der passer til alle? Er du i tvivl så kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om gode online træningsforløb.