Hvad er WeFit.dk

WeFit.dk er en online markedsplads med personlig træning og kostvejledning som hovedfokus. Hos os kan du finde alt fra gratis træningsprogrammer i vores webshop til et individuelt skræddersyet kostvejledningsforløb hos vores dygtige tilknyttede kostvejledere. 

Vi har både fastlagte produkter til salg, såsom træningsprogrammer, kostplaner eller lign. Og samtidig har vi de mere omfangsrige personligt tilrettede produkter som personlig træning og kostvejledning. 

WeFit.dk er en formidlingstjeneste, hvilket vil sige at alle de produkter der kan købes på siden, er produkter fra vores tilknyttede samarbejdspartnere. Vi har også nogle produkter vi selv har udviklet, men disse er også udviklet i samarbejde med folk der har erfaring indenfor et specielt område. 

MISSON

Missionen med WeFit.dk er at gøre det nemt, enkelt og lige til at finde den rette personlige træner og kostvejleder. Vi vil gøre det nemt tilgængeligt for alle lige meget budget, målsætning eller udfordringer at opnå mål om et vægttab, sund livsstil eller en udfordrende fysisk præstation. 

PASSION

Vi har en stor passion for træning og sundhed, hvilket vi vil vise i de artikler vi skriver. Alt indhold skal her på siden være gennemgående guides, som besvarer elle de spørgsmål du skulle have til et bestemt emne. Finder du mangler, eller har du tips til opdateringer, så kontakt os meget gerne. 

Historien om WeFit.dk

WeFit.dk blev skabt i 2018 af Anders Egsvang Rasmussen, efter samme år at have besluttet sig for at gøre comeback på den danske cykelscene efter 4 års fravær fra cykling. Som tidligere semi-professionel cykelrytter vidste Anders allerede en del om træning, kost og træningsplanlægning og startede derfor ud med 3 måneders genoptræning. Efter dette ville Anders gerne have sparring af en træner med speciale i cykling og fandt hurtigt ud af hvor mange trænere der var derude, og det virkede som en uoverskuelig opgave. 

Derfor skabte Anders WeFit.dk for både at dele ud af sin egen viden om træning og kost, men samtidig for at skabe en markedsplads for trænere og kostvejledere. Målet var at skabe en markedsplads hvor trænere og kostvejledere kunne uploade deres produkter, og potentielle kunder dermed nemt kunne sammenligne de mange tilbud der var på markedet. Denne løsning var rigtig god for de personer, der vidste en del om hvad de skulle bruge af hjælp. 

Det andet ben i WeFit.dk var at skabe en formidlingstjeneste, hvor også de personer der ikke havde en viden om hvad de direkte skulle bruge men samtidig havde et mål de gerne ville opnå kunne få hjælp. Derfor skulle det være muligt for private at uploade en beskrivelse, af det mål de havde og gerne ville opnå. Derefter skulle trænere og kostvejledere kunne byde ind på denne opgave, ind til det rette match blev fundet.