Når Danmarks bedste personlige træner skal findes, bliver det på baggrund af…

Indsend nomineringer til os

For at vi kan finde “Danmarks bedste personlige træner” og overrække titlen til den helt rigtige vinder, så har vi brug for din hjælp. 

Du har nu muligheden for at indsende nomineringer til os på mail (Kontakt@wefit.dk). Send navnet på træneren og vedhæft gerne en lille fortælling om dine erfaringer med denne personlige træner, så vi kan se hvorfor træneren fortjener at være med i konkurrencen om titlen “Danmarks bedste personlige træner”. 

Alle nomineringer vil blive taget i betragtning til titlen, så du skal endelig ikke holde dig tilbage. Jo flere trænere der bliver nomineret, jo nemmere er det for os at udnævne den bedste personlige træner. 

Indsend nomineringer

Som nomineret til “Danmarks bedste personlige træner” får du…

  • Først og fremmest muligheden for at vinde titlen som “Danmarks bedste personlige træner”. 
  • Alle nominerede får en gratis træner profil på Wefit.dk hvor besøgende vil kunne læse mere om dig, som træner. Både før, under og efter vinderen er blevet fundet.
  • Vinderen af titlen vil efterfølgende, blive fremhævet på Wefit.dk – som Danmarks bedste personlige træner, et helt år frem til at næste års vinder skal findes. 
  • Vinderen af titlen vil få overrakt en fysisk pris (pokal) som officielt tegn på at du er Danmarks bedste personlige træner. 
  • Er du med i slutspurten, vil du også få muligheden få at slå et banner op på din hjemmeside og dine online profiler, som bevis på at du er blandt de bedste personlige trænere i Danmark. 
Indsend nomineringer

Nominer en dygtig træner til “Danmarks bedste personlige træner”